Jobba hos Promotion

Chalmers Studentkår Promotion söker ständigt nya drivna personer som vill jobba hos oss! Som student har du möjlighet att arbeta hos oss vid sidan av studierna – ett perfekt sätt att utvecklas både personligt och professionellt!

Rekrytering

Vi på CHS Promotion arbetar med att sammanföra näringsliv och Chalmerister. Vi är en ung organisation och det finns därför stora möjligheter för våra anställda att påverka vårt arbete. Vi har ett obligatoriskt möte i veckan i form av ett personalmöte, men vi anpassar vårt arbete utefter läsperioderna på Chalmers. Som anställd hos ett studentdrivet bolag får du ingen ordinarie timlön – våra anställda jobbar istället hos oss för att utvecklas, men också för att ha en riktigt rolig tid! Vi ser att du som söker studerar och planerar att göra så minst ett år till. Har du några ytterligare frågor är du mer än välkommen att mejla dessa till work@chspromotion.com.

Vad söker vi just nu?

Nedan ser ni vilka tjänster vi har i företaget, och vilka av de som vi söker folk till för tillfället.  Är Du vår nästa kollega? Maila CV och Personligt brev till work@chspromotion.com för att få reda på mer!

 

Just nu har vi rekryteringsperiod! Ansök senast den 25 November!

Vårt Traineedagsteam

Trivs du med att tätt samarbete i en mindre grupp? Vill du ta stort eget ansvar och driva igenom ett stort projekt under din till på Promotion? Då ska du söka till Traineedagsteamet!

När man arbetar i det här teamet gör man samma arbetsuppgifter som resten av företagets Project Managers och Art Directors, men man dedikerar allt sitt arbete till Traineedagsmässan. Mässan hålls i november varje år och Traineedagsteamet har precis genomfört årets mässa, därför söker vi nu nya medarbetare.

Är du intresserad av att arbeta med Traineedagen? Sök då till nästa Traineedagsteam!

Head of Traineedagen

Som Head of Traineedagen får du en unik möjlighet att leda ett stort projekt från start till slut. Du kommer vara ansvarig för ett team som arbetar dedikerat till den populära mässan för sistaårstudenter som bjuder in stora företag med attraktiva traineeprogram. Du får också chansen att utveckla dina ledaregenskaper vilket kan vara värdefull träning inför framtiden. Som Head of Traineedagen kommer du också ingå i Chalmers Studentkår Promotions ledningsgrupp och utveckla, samt vara delaktig i beslut påverkar hela företaget.

Vi söker dig som har ett nytänk och engagemang, samt trivs med att utveckla och förbättra i det dagliga arbetet. Du är kvalitetsmedveten i allt du gör och har en servicekänsla och en proffessionalitet gentemot de kontaktytor du stöter på i arbetet. Du har tidigare erfarenhet av att driva igenom projekt i någon form, är van vid att arbeta i grupp och om du har haft en ledarroll på en tidigare arbetsplats är detta meriterande.

Project Manager

Som Project Manager på CHS Promotion möter du olika typer av företag och får möjlighet att erbjuda dem marknadsföring gentemot studenterna på Chalmers som är eftertraktade på arbetsmarknaden. Du ansvarar för hela projektprocessen, från första kontakt med företag, till avslutat event och tillhörande utvärdering. Du arbetar både självständigt och i ett nära samarbete med Art Directors.

Art Director

Som Art Director hos oss får du utöva din kreativa sida inom grafisk marknadsföring. Du skapar material för internt och externt syfte i olika marknadsföringskampanjer

Arbetet är varierande och utförs självständigt, i grupp samt i samarbete med en Project Managers. Därför krävs det både initiativtagande och ett eget driv. För att snabbt komma in i arbetet tror vi även att man behöver ha grundläggande kunskaper inom Adobe Photoshop samt InDesign.

Address

Stena Center 1B
412 58 Göteborg

Ring oss

VD: +46 (0)722 531 044
vVD: +46 (0)763 117 797

© 2018 – CHALMERS STUDENTKÅR PROMOTION, All rights reserved.