Jobba hos Promotion

Chalmers Studentkår Promotion söker ständigt nya drivna personer som vill jobba hos oss! Som student har du möjlighet att arbeta hos oss vid sidan av studierna – ett perfekt sätt att utvecklas både personligt och professionellt!

Rekrytering

Vi på CHS Promotion arbetar med att sammanföra näringsliv och Chalmerister. Vi är en ung organisation och det finns därför stora möjligheter för våra anställda att påverka vårt arbete. Vi har ett obligatoriskt möte i veckan i form av ett personalmöte, men vi anpassar vårt arbete utefter läsperioderna på Chalmers. Som anställd hos ett studentdrivet bolag får du ingen ordinarie timlön – våra anställda jobbar istället hos oss för att utvecklas, men också för att ha en riktigt rolig tid! Vi ser att du som söker studerar och planerar att göra så minst ett år till. Har du några ytterligare frågor är du mer än välkommen att mejla dessa till work@chspromotion.com.

Vad söker vi just nu?

Nedan ser ni vilka tjänster vi har i företaget, och vilka av de som vi söker folk till för tillfället.  Är Du vår nästa kollega? Maila då till work@chspromotion.com för att få reda på mer!

Project Manager
Som Project Manager på CHS Promotion möter du olika typer av företag och får möjlighet att erbjuda dem marknadsföring gentemot studenterna på Chalmers som är eftertraktade på arbetsmarknaden. Du ansvarar för hela projektprocessen, från första kontakt med företag, till avslutat event och tillhörande utvärdering. Du arbetar både självständigt och i ett nära samarbete med Art Directors.
Communication Manager

Som Communications Manager kommer du att arbeta vårt varumärke externt, men också internt, samt leda arbetet med att utvärdera och utveckla vår kommunikation. Du kommer även sköta marknadsföringen av oss som företag gentemot både studenter, och företag samt se till att denna marknadsföring uppnår den kvalité vi eftersträvar. Du kommer förutom det löpande arbetet med verksamheten, också vara en viktig resurs vid mässor och event.

Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet av Adobe Photoshop samt InDesign.

Art Director

Som Art Director hos oss får du utöva din kreativa sida inom grafisk marknadsföring. Du skapar material för internt och externt syfte i olika marknadsföringskampanjer

Arbetet är varierande och utförs självständigt, i grupp samt i samarbete med en Project Managers. Därför krävs det både initiativtagande och ett eget driv. För att snabbt komma in i arbetet tror vi även att man behöver ha grundläggande kunskaper inom Adobe Photoshop samt InDesign.

Head of Marketing

Som Head of Marketing är du ansvarig för de två Team som vi har i Promotion tillsammans med Head of Sales. Du har det övergripande grafiska ansvaret för marknadsföring och dyl. samtidigt som du coachar och stödjer alla i våra två Teams.

Address

Stena Center 1B
412 58 Göteborg

Ring oss

VD: +46 (0)722 531 044
vVD: +46 (0)763 117 797

© 2018 – CHALMERS STUDENTKÅR PROMOTION, All rights reserved.